duminică, 20 iunie 2021

DISCURS pentru elevii mei la Festivitatea de premiere

 ‘’Oriunde te îndrepţi, indiferent de vreme, adu cu tine întotdeauna strălucirea propriului tău soare.’’

 Suntem la finalul acestui an școlar 2020/ 2021.

A fost un an greu. Am descoperit împreună lucruri noi, am învățat împreună, întâi în școala ‘’hibrid’’, apoi on-line, iar în cele din urmă am revenit cu toți la școală. La școala noastră dragă dintre castani. 

Majoritatea elevilor ați încheiat un an școlar cu succes, cu bucurii, întâmpinând și dificultăți pe care le-ați biruit. Ne unesc clipe frumoase petrecute împreună, dar cel mai mult ne unește doamna director,cea care ne-a fost alături deopotrivă nouă, profesorilor din școală, părinților, dar mai ales vouă elevilor. Doamna director a făcut eforturi uriașe ca școala noastră dragă să fie primitoare, ea a știut să gestioneze toate situațiile prin care elevii din această școală au trecut astfel încât nimeni să nu fie lezat. Doamna director împreună cu profesorii remarcabili ai acestei școli pe parcursul acestui an, sunt persoanele care v-au călăuzit pașii cu dăruire și perseverență astfel încât atunci când plecați din această școală spre casă să vă purtați ca niște cetățeni exemplari ai comunității în care trăim.

 Pe lângă minunatele lecții, pe lângă studiul limbilor străine, pe lângă dobândirea de noi cunoștințe și formarea de abilități și atitudini ați învățat să fiți oameni educați. Să nu uitați niciodată că un om educat poate deschide orice ușă!

Orice domeniu veți alege în viitorul vostru, oriunde veți merge în aceasta vacanță și în cele viitoare veți păși pe drumul ales cu încredere în forțele proprii pentru că aici ați învățat să fiți buni, toleranți, solidari și empatici. 

Sunt mândră de voi! 

                                                                             Vă mulțumesc!

                                                                                prof. Ana Gagniuc


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu