sâmbătă, 3 aprilie 2021

Capitolul III. Familia mea

         Membrii familiei mele sunt: fiica mea Isabela, mama mea, sora mea Oaky, fiica surorii mele Diana, fratele meu Narcis și cam atât. Ei sunt cei mai apropiați, cu ei mă văd aproape zilnic,cu ei îmi petrec cea mai mare parte din timp, cu ei petrec sărbătorile de când mă știu.

Mama mea, după moartea bunicilor mei, a făcut tot posibilul să ne țină aproape. Ne spunea...suntem familie de greci ( bunicul meu era grec), noi trebuie să ne sprijinim unul pe altul, să ne ajutăm reciproc. De altfel ea a fost mereu o femeie puternică, o femeie de carieră, care a știut ce vrea și a luptat pentru visul ei. Nu s-a dat bătută indiferent de greutățile vieții, nici când a rămas cu 3 copii de crescut, nici cînd a pierdut toată averea , nici când ni s-a inundat casa, când era să luam foc, nici când veneau pe capul ei o mie de verificări și controale de la toate forurile posibile pentru că conducea o afacere, nici când a pierdut pe cineva drag. Orice persoană nu ar fi rezistat atîât cât a rezistat ea fără să o ia razna.

Suntem in anul 2021,mama are 78 de ani și a rămas fără nimic,fără casă, noi am pierdut Bâile Minerale Telega,Lacul sărat la care am muncit alături de mama mea timp de 17 ani  în fiecare vară, din anul 2002 până în 2019 anul când am pierdut. Tot ceea ce am reușit noi după 17 ani de muncă, muncă ‘’ca proștii’’ de dimineața până seara a fost pierderea apartamentelor din București, pierderea unui hotel construit la Telega de mama  care s-a vândut la licitație cu 25% din valoarea lui și fără să primească absolut nici un leu.Cred că până acum eu personal am fost atât de distrusă încât nici nu am avut puterea să scriu despre asta.Iată ce scriam eu acum câțiva ani într-o încercare nereușită de a salva ceva!

https://ratacitaintimp.blogspot.com/search/label/lac%20sarat 

SALVAȚI Baile Minerale Telega! August 2017 


În anul 2019 pe data de 26 iunie Primăria Telega a început să demoleze,fără să aibă autorizație de demolare, deși noi aveam autorizație de construcție și procesul încă nu era terminat. Am sunat la Poliție, eram eu cu mama mea acolo și la inspecția în construcții ..și ce credeți? Nu s-a întâmplat nimic, ei au venit, au constatat, iar angajații Primăriei au continuat treaba începută. Au continuat să distrugă tot,cu buldozere,fără măcar să aibă vreun drept! Trăim în țara lui Papură Vodă! Aia e!